Услуги

Гарантирана удовлетвореност

Когато клиентите избират да сътрудничат с нас, те знаят, че всички електро услуги ще се извършват професионално и в кратки срокове като даваме гаранция за извършената от нас работа.

 

Удовлетворението на клиентите е мотивацията на нашият екип. Oсновната ни цел е изграждането на дългогодишни партньорски отношения с нашите удовлетворени клиенти.

Това е което ние искаме!

 

Ние изграждаме, поддържаме и ремонтираме силно и слабо токови инсталации в търговски и промишлени  обекти, жилищни сгради и администрации. Извършваме окабеляване на новипомещения, изграждане на електро табла и захранващи линии, вътрешно и външно осветление, ключове, контакти.

След като получим необходимата представа за очакванията на нашите клиенти, сме готови да ги удовлетворим на 100%.Предлаганите от нас услуги отговорят на изискванията на различните категории клиенти и са с много добро съотношение цена – качество:

Монтаж на всички видове ел.инсталации на производствени помещения – жилищни кооперации, хотели, ресторанти, офиси, еднофамилни къщи и вили;

  • Ремонт или подмяна на съществуващи електроинсталации и електро табла;
  • Изгрaждане на ел.инсталации в ново строящи се жилищни и административни сгради;
  • Направа, ремонт и поддръжка на нови и стари жилищни ел. инсталации, смяна на
  • апартаментски табла, монтаж на осветителни тела, ремонт на бойлери.
  • Действаме по Ваша поръчка и намираме квалифицирани специалисти съгласно изискванията Ви.

Нашите клиенти са най-важни, тяхното удовлетворение е наш главен приоритет.